Coaching

Sinds 10 jaar ben ik gediplomeerd coach nadat ik mijn studie bedrijfscaching en organisatiepsychologie heb afgerond, heb ik inmiddels een ruime ervaring opgebouwd.

De afgelopen 7 jaar heb ik daar ook het coachen van ondernemingsraden of startende PVT's aan toegevoegd.

 

Als coach begeleid en ondersteun ik ten eerste bij het bereiken van persoonlijke doelen en het ontwikkelen van je potentieel en ten tweede coach ik teams. Als  personal coach werk ik één-op-één met medewerkers / cliënten en bied begeleiding, motivatie en ondersteuning om te helpen bij het identificeren en bereiken van je persoonlijke doelen.

 

Een personal coach kan ik op verschillende gebieden ondersteuning bieden, zoals persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling, gezondheid en welzijn, relaties, stressmanagement en balans tussen werk en privéleven.

 

Het is belangrijk om op te merken dat een personal coach geen therapeut of adviseur is. Een personal coach richt zich op het begeleiden en ondersteunen van de cliënt bij het bereiken van specifieke doelen, terwijl een therapeut zich richt op het behandelen van psychische problemen en een adviseur advies geeft op basis van hun expertise.

 

Het kiezen van een personal coach is een persoonlijke beslissing en het is belangrijk om een coach te vinden die goed bij je past. Dit kan betekenen dat je kijkt naar de ervaring en expertise van de coach, maar ook naar de persoonlijkheid en communicatiestijl. Een goede match tussen coach en cliënt is essentieel voor een succesvol coachingstraject.

 

Voor mijn coach trajecten kan ik ook gebruik maken van jouw persoonlijke DISC profiel. 

 

Wil je een afspraak maken? neem dan contact op via onderstaande button